Navigáció
Eladó Családi ház, Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep
Alapterület 224 m2,  532 m2 telek
Szobák száma
168 millió Ft
Adatlap száma 10823533
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Újszerű
  • Telekméret: 532 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Vegyes
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Energetikai tanúsítvány: AA++
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Nincs a közelben
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Nagycsaládosoknak 4 hálószobás családi ház megújuló energiával!

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

XVIII. kerületben, Újpéteri telep központi részén, 532 nm-es önálló telken két szintes, nappali, négy hálós, minden mai kényelmi funkcióval felszerelt, hőszivattyús, 224 nm-es családi ház eladó.

 

A 2000-ben épült ház jól megépített, masszív falakkal. A mostani, költözés előtti állapot szerint teljes felújításon esett át, új állapotnak megfelelő, igényes kivitelezéssel.

 

Az 532 nm-es telek a ház előtt térkövezett, és a parkosított kertben az automata rendszer kiépítésre került. Hátul hatalmas terasz, piknikezésre és medence elhelyezésére is alkalmas. A hőszivattyú kültéri egysége jól elkülönülten helyezkedik el.

 

A kétszintes ház földszintjén az utca felől kétállásos garázst találunk, a lakás felé is van bejárat. A lakótérben a hátsó kert felé nagy nappali, étkezős, kissé elkülönült konyha, ami mellett a lépcsőfeljáró alatt tágas tároló is ki lett alakítva. A hátsó terasz felé a nappaliból van kijárat. A garázs melletti részen egy olyan fürdőt találunk, ahol  zuhanyzó, szauna, dupla mosdó és sarokkád kerül kialakításra. A bejárat mellett külön WC, a kazán helyiség és mosókonyha szintén lent található.

 

Az emeleten négy hasonló nagyságú tágas szoba, kettő erkélyes. A fürdő szintén tágas, mosdó, zuhanyzó, kád és WC szolgálja a teljes kényelmet.

 

Műszaki felszereltség: 15 cm-es szigetelés, Hőszivattyú, H-tarifa, négy klíma, elektromos fém redőnyök, padlófűtés, hálókban radiátor fűtés, napelem és riasztó előkészítés, motoros kapu és garázsajtó.

Pestszentimre régmúltú település, a Budapesthez csatolás után is megőrizte vidéki hangulatát, szinte csak családiházak találhatóak. A kerületet szinte körbeveszik az erdők, amik a szabadidő kellemes eltöltéséhez adnak lehetőséget.  Sportos kerület, büszkesége a Pestszentimrei Sportkastély, de a Kastélydombi Tanuszoda is lehetőséget kínál különösen gyermekek úszásoktatásához.

 

Hat Általános Iskola és óvoda, szép játszóterek, modern SZTK és gyermekorvosi rendelő is vonzóvá tette a családosok részére Pestszentimrét. Közlekedése is kiváló, több busszal juthatunk el a metró, a Boráros tér felé, vonattal pedig a Nyugati Pályaudvar érhető el. Két km-re az összes nagy áruház akár kerékpárral is elérhető!

 

A ház hitelezhető, és akár részletfizetéssel is megvásárolható!

 

Ár: 168 000 000 Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage