Navigáció
Eladó Családi ház, Gyál, Városközpont
Alapterület 350 m2,  640 m2 telek
Szobák száma 7
180 millió Ft
Adatlap száma 10823183
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Átlagos
  • Telekméret: 640 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Vegyes
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Panziónak vagy öt lakásnak kialakítható családi ház!

 

 

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

A Budapesttel egybeépült Gyálon, Pesti úthoz közel, 640 nm-es önálló telken, két szintes, 192 nm-es alaptarülettel rendelkező, bruttó 350 nm-es szigetelt, klímás családi ház céggel együtt eladó.

 

A ház jól megépített, műanyag nyílászárókkal, három klímával felszerelt. Mindkét szinten nagy, alakítható helyiségek, akár öt lakás is kialakítható. A földszinten a középen elhelyezkedő előtérből nyílnak a lakásnak is leválasztható helyiségek. Balra zuhanyzós fürdő, kazánhelyiség, és jelenleg négy szoba. A konyha kialakításával ez is külön lakássá alakítható. A másik oldalon lévő 71 nm-es rész volt a műhely szintén nagy ablakokkal, és a hátsó régebben pihenőnek használt 20 nm-es helyiség felől egy ajtó beépítésével két kis lakássá szétválasztható.

 

Az emeletre külső feljárón juthatunk. Az utca felöli rész egy szépen berendezett, nagy 39 nm-es amerikai konyhás nappali, egy 14 nm-es háló, közlekedő és a 8 nm-es zuhanyzós fürdő található. Vele szemben is egy 71 nm-es, két helyiséges jelenleg nem használt rész, ami szintén tágas lakássá alakítható. Hat nagy tetőtéri ablak és a hátsó szobán a többszárnyú ablak egész nap világossá teszi ezt az oldalt is.

 

Az ingatlan mögött garázs, de az udvarra több, akár öt autó is beállhat.  A villanyóra a cég nevén, de 2025-ig van szerződés. Fogyasztás szerint jelenleg csak 8 ezer Ft rendszerhasználati díjat kell fizetni és a gázfűtés is nagyon kedvező. A házban ipari áram is bevezetve.  

 

Mivel egy kész ingatlant kell átalakítani, jó lehetőség azoknak is, akik most nem szívesen kezdenek építkezésbe. Vagy lakásoknak vagy panziónak vagy munkásszállónak is alkalmas. Aki cégnek keres megfelelő ingatlant, a nagy helyiségek szintén alkalmassá teszik egy vállalkozás működtetésére.

Az M5, M0-ás autóval tíz percre, de a Budapest felé közlekedő kék busz megállója is csak öt percre található, a metró fél óra alatt elérhető.

 

Az ingatlan céggel együtt eladó! Tartozásmentes, rendezett, ÁFA mentes!

 

Irányár: 180 000 000 Ft

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage