Navigáció
404  

A keresett oldal nem található.
Kiemelt ajánlatok
51 m2
0 ezer
Eladó Családi ház
Balatonfenyves
4 631 m2
0 ezer
Eladó Építési telek
Budapest, XIV. kerület
81 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Balatonboglár
80 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Eger, Károlyváros
78 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Balatonlelle
490 m2
0 ezer
Eladó Építési telek
Zamárdi
18 433 m2
0 ezer
Eladó Birtok
Mány, Alsóőrs
135 m2
0 ezer
Eladó Családi ház
Ásványráró
103 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület, Pasarét
1 506 m2
0 ezer
Eladó Villa, kastély, kúria
Vác

Anya és lányai a magyar luxusingatlan-piac élén


Forbes magazin

Bizalmi kapcsolati háló és pozitív ügyfélélmény a kulcs az üzleti sikerhez

Forbes magazin
Eladó Téglalakás, Balatonlelle, 30 m2,   2 Szoba
35.9 millió Ft
Teljeskörűen felújított, igényes megjelenésű téglalakás, a város központjában.    A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, a Fő tér közvetlen közelében, a strandoktól, kikötőtől pár perc távolságra, egy teljeskörűen felújított 30 m2 lakóterületű, galériás, teraszos téglalakást.    Az ingatlan téliesített, egész évben használható.    Beosztását tekintve egy amerikai konyha + nappali egy légtérben, egy galéria, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy külön WC és egy terasz került benne kialakításra.    Önálló mérőórákkal, víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik.    Hűtést-fűtést egyaránt klíma biztosítja.    Nyaralónak is tökéletes választás!   Kiváló elhelyezkedés!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Csak nálunk
Eladó Építési telek, Fonyód, 1 587 m2,  
25 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyódon, csendes helyen elhelyezkedő, 1587 m2-es építési telket. A jelen jogszabályok értelmében a beépíthetősége 30%, a megengedett maximális építménymagasság pedig 6 méter. Minden közmű megtalálható az utcában. Balaton 850 méterre található csupán. További információért hívjon és találkozzunk személyesen!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Téglalakás, Balatonlelle, 52 m2,   1 + 1 Szoba
118.9 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlellén, közvetlen saját vízpattal rendelkező társasház 3. emeletén, egy 38 m2 -es amerikai konyhás - nappalis, egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkező lakást.    A nappali és a hálószoba oldalfala tejes üvegezésű nylászáróval van ellátva, onnan a 27 m2-es teraszra léphetünk ki, melyről balatoni panoráma tárul elénk. Terasza K-i fekvésű, így délután árnyékos pihenést biztosít, de egy elektromosan kiengedhető árnyékolóval is ellátott.   A lakás fűtéséről és hűtéséről mennyezet és fal fűtés, valamint mennyezet hűtés gondoskodik. A hálószobán 2 tolóajtó került kialakításra, így a franciaágy mindkét oldalról kényelmesen megközelíthető.   A lakás saját villanyórával rendelkezik, a víz fogyasztást a közös költség tartalmazza. Az ingatlan télen - nyáron használható, így egész évben gyönyörködhet a Balaton festői szépségében.   A vételár tartalmazza a fedett gépkocsibeállót, mely az első épület alatt, védett, árnyékos részen található, illetve egy kb. 1,5 m2-es tároló helyiséget is.   A lakás a vízhez legközelebb elhelyezkedő társasházban található és saját vízparttal rendelkezik. A zárt udvarban található étterem, jakuzzi és szauna is. Utóbbikat a tulajdonosok díj nélkül használhatják.   Keressen bizalommal a hét bármely napján és előzetes egyeztetés után megmutatom Önnek ezt a prémium ingatlant.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Balatonszabadi, 95 m2,  
69.9 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonszabadi, Siófok felőli végén, új építésű utcák környezetében egy 2024-ben elkészült bruttó 95, nettó 75 m2 lakóterületű, 3 szoba, amerikai honyhás nappalis, egy fürdőszobás családi házat.   Fűtése gázkazánnal és padlófűtéssel megoldott és gazdaságos. Hőszigetelt nyílászárókkal, rejtett tokos elektromos redőnyökkel és 15 cm-es fal illetve, födém szigeteléssel ellátott. Klímával felszerelt.   A házhoz tartozik egy 20 m2-es terasz. A kertben egy hosszú fedett gépkocsibeálló is kialakításra került. Az ingatlan az összesen 1000 m2-es telken helyezkedik el. A vételár a házra, illetve a telek felére (500 m2) értendő, ebben az esetben a telekre megosztás történik, de igény esetén megvásárolható teljes területtel +10.000.0000 Ft-ért.   Telefonon előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Balatonmáriafürdő, 76 m2,   4 Szoba
89.9 millió Ft
A CITY CARTEL BALATON INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonmáriafürdőn, egy telken fekvő, két önálló, földszintes családi házat, mindössze 500 méterre a Balatontól!   A fő épületben kialakításra került egy tágas előtér, két hálószoba, egy gépesített amerikai konyha nappalival, egy fürdőszoba WC-vel és egy különálló WC. A házhoz egy 19 m2-es fedett terasz kapcsolódik. Az épületben található egy kondenzációs gázkazán, wifis termosztáttal. A ház fűtését és hűtését padlófűtés, illetve hűtő-fűtő klíma biztosítja.   A második épületben kialakításra került egy teakonyhás szoba és egy fürdőszoba WC-vel.  Lakóépület területe nettó 17 m2.   A melléképületben klíma alapszerelés lett kiépítve.   Mindkét épület, szúnyoghálós redőnnyel van ellátva.   A telken egy 12 m2-es fa szerkezetű, beton alapú tároló is helyet kapott.   Ízlésesen kialakított és rendezett zöldterület és részben térkövezett kert kapcsolódik a házhoz. A kertben öntözőrendszer lett kiépítve, amely fúrt kútról üzemel.   A ház kiváló lehetőség állandó lakhatásra családi házként, illetve nyaralónak is egyaránt.    Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!  
Eladó Családi ház, Balatonfenyves, 51 m2,   3 Szoba
68 millió Ft
A CITY CARTEL BALATON INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonfenyvesen, 300 méterre a Balatontól, egy 2023-ban épült könnyűszerkezetes ikerház felet.   Az ingatlanban kialakításra került egy amerikai konyha nappalival, étkezővel, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC.   A fütés elektromos radiátorokkal biztosított, illetve a felszerelt hűtő-fűtő klímával is megoldható.   A kertben találunk egy könnyűszerkezetes tárolót is.    Ízlésesen kialakított és rendezett zöldterület kapcsolódik a házhoz.   A ház kiváló lehetőség állandó lakhatásra családi házként, illetve nyaralónak is egyaránt.    Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Téglalakás, Balatonlelle, 51 m2,   3 Szoba
90 millió Ft
A CITY CARTEL BALATON INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, 300 méterre a Balatontól, egy 51 m2 nagyságú téglalakást.    A lakásban kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy WC külön helyiségben.    A lakáshoz tartozik egy 17 m2 fedett terasz is, amit a nappaliból meg az egyik hálószobából lehet megközelíteni.    A gáz kivételével minden közművel rendelkezik. A társasházhoz tartozik egy közös medence.   A lakáshoz vásárolható egy saját parkoló is, aminek az ára 3.500.000 Ft.   Nyaralónak, állandó lakhatásra egyaránt ajánlott.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Siófok, 79 m2,   3 Szoba
89.9 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok kertvárosi részén egy teljeskörüen felújított családi házat, mely 1600 nm-es telken található.    A ház nettó 72 m2-es, melyben gépesített amerikai konyha + nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba WC-vel és egy 40 nm-es fedett terasz található. A parkosított kertben kapott helyet az infraszauna és a pezsgőfürdői is.   Az ingatlan teljesen bútorozott, ami a vételár részét képezi.   Az udvaron gépkocsi parkolási lehetőség akár több személygépkocsi részére is megoldott.   A házban hűtő-fűtő klíma található.   Az épület téglából épült, minőségi anyagok felhasználásával, a nyílászárók 3 rétegű üveggel kerültek beépítésre. Akár állandó lakhatásra vagy nyaralónak is kitűnő lehetőség, a szabad strand 20 perc sétával könnyedén elérhető.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Csak nálunk
Eladó Nyaraló, Balatonboglár, 26 m2,   1 Szoba
32.7 millió Ft
A Balatontól 500 méterre!    AKÁR BUDAPESTI PANEL LAKÁS BESZÁMÍTÁS LEHETSÉGES!   A CITY CARTEL BALATON INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonboglár vízközeli részén egy 4 emeletes társasház, 2.emeletén található, 26 m2 alapterületű, tégla építésű nyaralót.   Beosztását tekintve egy nappaliból, egy konyhából, egy WC-s, zuhanyzós fürdőszobából és egy nagyméretű teraszból áll.   Az ingatlan teljes berendezéssel együtt kerül értékesítésre.    A gáz kivételével minden közművel rendelkezik. Hűtéséről egy Gree típusú hűtő-fűtő klíma gondoskodik.   Barátságos, zöldövezetben található.    Saját célra, befektetésnek egyaránt ajánlott!    Megtekinteni előzetes egyeztetés után a hét bármely napján lehetséges. Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Siófok, 55 m2,   2 + 1 Szoba
87.9 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Sóstó városrészen, a Balatontól 500 méterre, egy nyaraló besorolású, 55 m2 alapterülettel és ugyanekkora beépített tetőtérrel rendelkező, 318 m2 telken elhelyezkedő családi házat.   A bejárati ajtón belépve egy közlekedőbe érkezünk. Innen nyílik a konyha spájzzal, fürdőszoba, nappali, hálószoba saját külön illemhellyel, valamint a közlekedőben kapott helyet a lépcső ,amely felvezet a tetőtérbe. A tetőtér jelenleg egy tágas légtér franciaággyal, de igény szerint több kisebb hálószobára is felosztható.   A ház teljes felújításon esett át. Cserélve lettek a villany és vízvezetékek, hideg burkolatok, szaniterek, konyhabútor. Frissen festett helyiségekkel. A ház fűtés- hűtéséről egy klíma gondoskodik, valamint egy mobil kandalló, mely az újra rakott, bélelt kéménybe van bekötve. A redőnnyel szerelt műanyag nyílászárók, hőszigetelős nemesvakolat és  gyapot tetőszigetelés Bramac cseréppel bíztosítja az épület hőszigetelését.   Saját víz, villany órával rendelkezik. Jelenleg zárt derítő tartály látja el a szennyvíz tárolását, mely üríthető, de lehtőség van a kerítés mentén lefektetett csatornahálózat becsatlakozására is.   Ideális állandó lakhatásra, vagy nyaralásra több gyermekes család részére is. A környék csendes és biztonságos.   Ha megkívánja tekinteni az ingatlant ,keressen bizalommal telefonon a hét bármely napján és előre egyeztetett időpontban megmutatom Önnek!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Látrány, 91 m2,   3 Szoba
45 millió Ft
A CITY CARTEL BALATON INGATLANIRODA eladásra kínál egy  91 m2-es családi házat Látrányban.   A házban kialakításra került egy előtér/nappali, két nagy halószoba, egy konyha, étkezővel, egy spájz, egy fürdőszoba káddal és egy külön WC.    A ház alatt találunk egy borospincét és a kazánházat.   Az ingatlanon található egy felszerelt asztalos műhely, működőképes gépekkel.   A lakóház és a műhely ára együtt 45 millió Ft. Az ingatlan műhely gépi felszereltség nélkül is megvásárolható.   Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Nyaraló, Balatonlelle, 31 m2,   1 Szoba
31 millió Ft
Felújított nyaraló!    A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, a Kishegyen, egy 751 m2 nagyságú telken elhelyezkedő, 31 m2 lakóterületű, vegyes falazatú, felíjított, 1 szobás, zártkerti nyaralót.    Beosztását tekintve egy előtér, egy WC-s, zuhanyzós fürdőszoba és egy lakószoba került benne kialakításra.    Műanyag nyílászárók, új víz- és villanyvezetékek, homlokzati szigetelés, tető korszerűsítése és cseréje történt.    Saját villanyórával, fúrt kúttal és derítővel rendelkezik.    Új kerítés, kapu, gépkocsibeálló is kivitelezésre került.    Csendes, madárcsicsergős környezetben.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!