Navigáció
Eladó Családi ház, Telki
Csak nálunk
Alapterület 1 060 m2,  3 655 m2 telek
Szobák száma 11
1499 millió Ft
Adatlap száma 10822847
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Kizárólagos
  • Luxus ingatlanok
  • Medencés
  • Minimál stílus
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Telekméret: 3 655 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Geotermikus hűtés-fűtés
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 3
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása


MAGYARORSZÁG LEGJOBB CSALÁDI HÁZA

 

Tökéletes Elrendezés
Lépjen be ebbe a káprázatos, mansion jellegű luxusvillába, amely a Budapesttől csupán 15 percre fekvő Telkiben található, egy 3655 négyzetméteres, parkosított telken. Ez az 1060 négyzetméteres, 2012-ben épült, minimalista stílusú, intelligens ház olyan, mint egy állandó nyaralóhely, nem csupán nappalit és 8 hálószobát kínál, hanem számtalan extra szolgáltatást is: két medence (kültéri és beltéri), kerti tó, játszótér, wellness részleg, focipálya, borospince, biliárdszoba, fitneszterem, moziszoba gondoskodnak a kényelemről és szórakozásról.

 

Legkorszerűbb Technológia: Energiahatékony És Költséghatékony

A háromszintes villa a legmodernebb technológiával épült, többek között A+ minősítéssel, passzív ház jelleggel, geotermikus hőszivattyúval, mennyezeti és padló hűtés-fűtéssel, intelligens ház rendszerrel. 

Az épület továbbá szellőztető rendszerrel, távolról vezérelhető épületfelügyelettel, riasztó és kamerarendszerrel, központi porszívóval büszkélkedhet.

  A talajszondák és a napkollektoroknak hála az épület alacsony energiaigényű, a gázkazán csak biztonsági alternatívaként szolgál. Az intelligens vezetéssel működtetett felületfűtés és -hűtés, valamint a mennyezet mögé rejtett hővisszanyerős szellőzőrendszer gondoskodik a kényelemről. A redőnyök, fényjátékok, multimédia okostelefonnal működtethetők.

 

Wellness és Szórakozás a Saját Otthonában
Az alagsorban wellness részleg található:  infra szauna, finn szauna, fény- és aromaterápiás gőzkabin, zuhanyzók, Swarovski kristállyal díszített pihenő, fitness terem saját öltözővel és zuhanyzóval, billiárd szalon kandallóval és minibárral, címeres téglából épült, három részből álló borospince, gépészet, saját bejárattal rendelkező külön lakrész fürdőszobával, tárolók.

 

Földszint: Tágas És Elegáns

A földszinten a nappali, étkező és a Miele gépekkel felszerelt konyha és a nagyméretű kamra mellett egy játékszoba is helyet kapott, ahol a gyerekeket szemmel tarthatjuk,  miközben a felnőttek pihenhetnek a tágas nappaliban vagy élvezhetik a kültéri teraszok nyújtotta kényelmet, amit mindegyik helyiségből el lehet érni.

 A lépcsőház több, mint 6 méteres belmagassága a tér tágasságát és eleganciáját hangsúlyozza, mintha külföldön lennénk.

A földszinten található továbbá hálószoba saját fürdőszobával és gardróbbal, dolgozószoba, fürdőszoba onyx kővel, 4 állásos garázs, úszómedence pezsgőfürdővel és minibárral.

 

Emelet: Privát Kényelem
Az emeleten a szülői hálószoba található kandallóval, fürdőszobával és gardróbbal, továbbá 5 további hálószoba, 2 fürdőszoba és tágas teraszok.

 

Hatalmas kert

A 3.655 nm-es parkosított telken úszómedence, kerti tó, focipálya, kutyakennel, játszótér, fedett grillező, melléképület, nagyméretű teraszok, konyhakert, rózsakert található.

 

A Tökéletes Választás
Ha egy kivételesen nagy méretű telket és egy csendes, privát, minden luxus igényt kielégítő házat keres, ahol az időtöltés nyaralásnak tűnik, ez a Telkiben található páratlan luxus villa a tökéletes választás.

 


Irányára: 1.499.000.000 Ft

 

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy felfedezze Magyarország egyik legjobb ingatlanát!

 

 

Üdvözlettel:

DR. VINCELLÉR VALÉRIA

7-szeres „Év Értékesítője” díjas ingatlanszakértő.

CEO, Luxury Specialist, Ingatlanforgalmi szakjogász

 +3630-815-1999

[email protected]

 

CITYCARTEL 

 International Luxury Real Estate Agency

1118 Budapest, Hegyalja út 54. 

H-P: 09.00 - 17.00 | Tel.: +361-365-1450

 

 BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT, 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. 

 H-P: 10.00 - 19.00, SZ: 10.00 - 15.00 | Tel.: +361-200-5990

 

További elérhetőségek: 

+3630-815-2500

 +3630-815-2525

 [email protected]

 

Tekintse meg exkluzív ingatlan kínálatunkat:

www.citycartel.hu

 

Nézze meg a gyönyörű ingatlan videóinkat:

www.youtube.com/@citycartel-realty-specialist

 

Kövessen minket:

www.facebook.com/citycartel

www.instagram.com/citycartelhungary

 


CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

Az elmúlt 25 év során a CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda-hálózatává vált, professzionális ingatlanszakértőink és irodáink kemény munkájának köszönhetően, belföldön és külföldön egyaránt.

Exkluzív portfóliónk a magyar és a nemzetközi ingatlanpiac legjobb ingatlanjait mutatja be.

A nemzetközi szinten is egyedülálló, professzionális szolgáltatás csomagunkat úgy fejlesztettük ki, hogy az maximalizálja mind az eladók, mind a vevők érdekeit, garantálva ezzel mindkét fél elégedettségét.

Szolgáltatásaink közé tartozik például az ingatlanforgalmi szakjogászaink által nyújtott jogi segítség, a Magyarországon elsőként általunk bevezetett értékesítés-orientált home staging, a professzionális tartalomgyártás és marketing stratégia belföldön és külföldön (több, mint 120 országban, kiemelve), mely több milliós nézettséget generál az általunk kezelt ingatlanoknak, valamint a „pitbull” tárgyalástechnikánk stb.

 Velünk garantáltan a legjobb kezekben van!

Az ingatlanvásárlás és értékesítés komoly lépés, ezért elengedhetetlen, hogy egy képzett és gyakorlott ingatlanszakértő álljon Ön mellett, aki a lehető legjobb eredményeket éri el az Ön számára.

Bízza profi ingatlanközvetítőinkre az érdekeinek a védelmét (és a nehéz feladatokat), hogy végül garantáltan a lehető legjobban járjon.

Így Ön zökkenőmentesen élvezheti az ingatlanvásárlás és értékesítés teljes folyamatát.

Térkép

network solutions vs ipage