Navigáció
Eladó Családi ház, Pomáz
Csak nálunk
Alapterület 647 m2,  1 600 m2 telek
Szobák száma 8
195 millió Ft
Adatlap száma 10823621
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kizárólagos
  • Videós
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot:
  • Telekméret: 1 600 m2
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Cirkó
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Csatorna: Derítő

Ingatlan leírása

Mediterrán hangulatú olasz villa, álombirtok Pomázon!


 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 
 
Mediterrán hangulatú olasz villa, álombirtok Pomázon!
1600 nm-es telken, 1998-ban épített, 647 nm-es, 3 szintes, 1+3+5 szobás, 2 lakássá alakított különleges hangulatú, nagy belmagasságú családi ház, amelyet hatalmas kert vesz körül.
A birtok Pomázon, a Mesélő hegy tetején, a Duna-Ipoly Nemzeti Park ölelésében, a Pilis kapujában, patak völgyében fekszik. Közel a Föld szívéhez, Dobogókőhöz, ahol a dalai Láma is járt, mivel ennek a helynek különleges kisugárzása van.
A lépcsőn megközelíthető földszinten található egy tágas nappali-étkező, - mely kellemes légkört biztosít a családi összejövetelekhez - kényelmes külön konyha, valamint három hálószoba és két fürdőszoba, melyek gondoskodnak a család kényelméről és privát terének megteremtéséről.
Az alsó szinten található a gépkocsitároló, amely több autó befogadására is alkalmas, valamint egy raktár, műhely, mosókonyha és egy különleges borospince is, amely antik téglával kirakott boltíveivel, egyedi kialakításával igazi mediterrán hangulatot idéz.
Az emelet egy külön bejárattal rendelkezik, és jelenleg még kialakításra vár. Az új tulajdonos kreativitásának és ízlésének köszönhetően itt 5-6 szoba található, de lehetőséget további helyiségek kialakítására. A szint nagy terasszal rendelkezik, amelyről lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra.
A bájos villa mediterrán stílusa harmonikusan illeszkedik a zöld környezetbe, és háromszintes kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hegyekbe. A ház „bio” jellegét az önálló fűtési rendszer adja, önálló gáztartállyal működik, függetlenül a közművektől, a rózsaszín márványkandalló pedig melegséget sugároz hideg téli estéken.
A kristálytiszta levegő és a teraszról nyíló csodálatos panoráma lélegzetelállító látványt nyújt, rabul ejti az idelátogatókat.
 
Pomáz Szentendrével szinte összeér, megközelíthetősége rendkívül jó, a fővárosba 25 perc alatt be lehet érni.
Csodálatos környezete és kiváló megközelíthetősége miatt ez a hely varázslatos kisugárzással rendelkezik.
A birtok kertje egy igazi oázis, tele gyönyörű fákkal, amelyek hűsítő árnyékot nyújtanak a nyári melegben, a béke és a nyugalom szigete. Az öntözést a hatalmas tetőfelületről összegyűjtött, szűrt esővíz biztosítja, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a környezettudatosságot illetően sem.
 
A ház felső szintje jelenleg kihasználatlan, de számos lehetőséget kínál, igény szerint vendégházat vagy panziót alakíthat ki, a külön bejárattal pedig még több kényelmet és privát teret teremthet.
Az ablakok biztonsági üvegből készültek, masszív kovácsoltvas  biztonsági spaletták díszítik az ingatlant. A bejárati és garázsajtók többrétegű vasajtók, az autók biztonságáról pedig a két autó befogadására alkalmas garázs gondoskodik.
A borospince különleges tégla boltívei és mediterrán jellege igazi hangulatot teremtenek. A mosókonyha is kényelmes lehetőséget nyújt.
Ez a birtok egy igazi mediterrán álom, amely lenyűgöző kilátással és békés környezettel várja leendő tulajdonosát. Ha szeretné megtapasztalni a kristálytiszta levegőt és a csodálatos panorámát, ne habozzon tovább, hanem lépjen kapcsolatba velünk, hogy megnézhesse ezt a varázslatos otthont!
További információkért és a birtok megtekintéséért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.
 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem, jelentkezzen nálam.

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+36 30-815-2510

[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage